Wormkat

De wormkat leeft in het sprookjesbos. Het eet wormen en kleine insecten. Het leeft onder de wortels van een boom. Het komt enkel naar boven in de zomer want in de winter is de grond bevroren en graven ze zich in. Een wormkat heeft warmte nodig. Het heeft geen wild karakter en het snort. Het is een nachtdier. Ze worden tussen de 15 en 20 centimeter groot. De mannetjes en vrouwtjes verschillen van kleur.

Mark, 71